Společnost KADINO je první pekařský průmysl na světě, který zahájil myšlenku ruční výroby tradičních produktů z tenkého listového těsta Burek či anglickým názvem Filo Pie.

KADINO má více jak 25 let dlouhou tradici. Díky své zdatné výrobě a hygienické praxi se této společnosti podařilo získat pozici značky s nejlepším dojmem a důvěrou, a to jak na tuzemském i zahraničním trhu.

Je důležité zdůraznit skutečnost, že tato společnost získala také certifikát Halal, který je nezbytnou zárukou použitých ingrediencí ve výrobě pro výrobky, které jsou prodávány v zemích muslimského světa.

Společnost Kadino vlastní jednu z nejmodernějších laboratoří na Balkáně, aby zaručila kvalitu svých produktů a mohla provádět analýzy kvality různých druhů pšeničných mouk s komplexními řešeními pro pekárenský průmysl, Brabender (technologie 2008). Společnost získala certifikáty FSSC 22000, ISO 22000, systém HACCP a standard HALAL, které jsou zárukou vysoce kvalitních ekologických produktů a profesionality organizace.

Pšeničná mouka společnosti KADINO je špičkové kvality, díky laboratoři vybavené od společnosti Brabender, která neustále analyzuje všechny fyzikální, chemické a reologické vlastnosti pšenice a pšeničné mouky.

Jako záruku bezpečnosti a kvality, na všech úrovních výrobního procesu, společnost KADINO integrovala mikrobiologickou laboratoř, ve které jsou zkoumány mikrobiální vlastnosti všech dodávaných přísad, které se používají ve výrobě. Jsou kontrolovány pomocí analýzy všech jejich ukazatelů bezpečnosti a kvality.

Na konci jsou všechny finální výrobky kontrolovány, aby byla zajištěna maximální bezpečnost spotřebitelů a standardizace kvality.

Společnost je známá v tomto oboru díky své vynikající pověsti lahodných mražených koláčů (bureků) z tenkého listového těsta a pšeničné mouky.

Na základě svých kořenů vytvořila společnost KADINO značku, která si klade za cíl šířit tradiční balkánské jídlo do celého světa.

HACCP certifikát (pdf, 297.7 kB)